Gree Comfort X GWH09ACC-K6DNA1A 2,7 kw

10 év garancia!

283.464 Ft

INVERTERES SPLIT KLÍMA
Wi-Fi (2,4 Ghz) vezérlés, Ventilátor fordulat szabályozás, Csepptálca fűtés, Cold plasma szűrő, 8°C-os temperálás, Hűtés -15°C külső hőmérsékletig, Fűtés -22°C külső hőmérsékletig, Időzítés, LCD kijelző, Légáram függőleges irányának beállítása, Turbo funkció, Könnyen kezelhető, Óra beállítás/kijelzés, Ventilátor sebességének beállítása, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)

G10 INVERTER: A G10 inverter technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve.
HIDEG LEVEGŐ BEFÚJÁS ELLENI VÉDELEM: Fűtés üzemben a beltéri egység csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így elkerülve a kedvezőtlen hőérzetet.
IFEEL: Egy mini hőmérő a távirányítóban érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és továbbítja a beltéri egységnek. Így a berendezés a ventilátor sebességet (automata ventilátor sebesség üzemmódban) és a hőmérsékletet a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja, ezzel maximalizálva az elérhető komfortérzetet.

Gree jelmagyarázat (pdf)

További információk

Árkategória

201.000 – 300.000 Ft

Energiaosztály

Fűtőteljesítmény

Helyiség méret

Hűtőteljesítmény

Klíma felhasználási terület

Légkondicionáló színe

Részletfizetési megoldásra van szüksége?
Van rá megoldás, akár Önerő nélkül is!!!

Kérjen visszahívást és az     felveszi Önnel a kapcsolatot 15 percen belül!