Mitsubishi MSZ/MUZ-AP25VG 2,5 kW

10 év garancia csak nálunk!


Csendes üzemmód, időzítő, hőszivattyús üzemeltetés, -15 C fokig hűt, -25 C fokig fűt, automatikus szellőző vezérlés.

445.400 Ft

KIMONDOTTAN FŰTÉSRE AJÁNLOTT!

 • Nano-platina szűrő: A levegőtisztító szűrők új generációját a nano-platina technológia képviseli. Különleges bevonatának köszönhetően rendkívül magas levegőtisztítási szintet ér el. A szagok, baktériumok és allergének hatékonyan semlegesítődnek. A hatás a szűrő lemosását követően is változatlan marad.
 • Katekin szűrő: E szűrők katekin bevonata rendkívül erős szagtalanító hatással emelkedik ki társai közül. A helység levegőjében lévő kellemetlen szagok hatékonyan szűnnek meg általa. Ezen felül a szűrő antibakteriális hatással is rendelkezik, és ártalmatlanítja a helység levegőjében lévő vírusokat is.
  Kábeles távvezérlés csatlakoztatható
 • Heti időzítő: akár 4 egyedi kapcsolási pont is beállítható minden napra. A készülék rugalmasan be- és kikapcsolható. Ezen kívül minden kapcsolási pontban lehetőség van a hőmérséklet megadására is – ilyen módon a készülék a szükségleteknek megfelelően és energiatakarékosan vezérelhető.
 • Econo Cool: ezzel a funkcióval energiát takaríthat meg: Hűtés közben a beállított hőmérséklet automatikusan 2 °C-szal megemelkedik. Egy különleges szellőztető program gondoskodik az állandó és kellemes klímáról, miközben a hűtési teljesítmény minimálisra csökken.
 • I SAVE funkció: lehetőség van a személyes komfortklíma tárolására. Az I-Save gomb megnyomásával a készülék a felhasználó által kívánt üzemállapotba kerül.
 • Kihűlés védelem: Fűtőüzemben a minimálisan beállítható hőmérséklet 10°C. Ez takarékos működést biztosít a használaton kívül lévő helyiségekben. Ezen kívül megakadályozható a túlzott kihűlés.
 • Vízszintes Swing funkció: kellemes levegőeloszlás érhető el az adott helyiségben. A légterelő fel-le mozog, így a helyiség minden részébe eljuttatja a kondicionált levegőt.
 • Automatikus szellőző vezérlés: a teljesítményigénynek megfelelő levegő mennyiséget biztosít. Röviddel a bekapcsolás után, amikor jelentős teljesítményre van szükség, a készülék automatikusan magasabb fokozatba kapcsol. Amikor a hőmérséklet közeledik a kívánt értékhez, a levegő mennyisége automatikusan csökken.
 • Visszakapcsolás áramkimaradás után: A készülékek a feszültség visszakapcsolásakor automatikusan az utoljára kiválasztott beállításhoz térnek vissza. Ezáltal nagyfokú üzembiztosság szavatolható.

Energiatakarékos Inverter vezérlés.
-3,5 kW hűtési teljesítmény,
-4,0 kW fűtési teljesítmény,
-4,4 SCOP,
-7,2 SEER,
-zajszint (beltéri egység): 19/36 dB(A),
-működési tartomány (hűtés/fűtés): -10 – 46 C / -15 – 24 C,
-hűtőközeg: R410A
-Zajszint (kültéri) 49 db(A)
-Energiaosztály A++ / A+
-Méretek (beltéri) 798x195x299
-Méretek (kültéri) 800x285x550
-Garancia 3 év
-Energiahatékonysági osztály A++

További információk

Árkategória

300.000 Ft felett

Energiaosztály

,

Fűtőteljesítmény

Helyiség méret

Hűtőteljesítmény

Klíma felhasználási terület

Légkondicionáló színe

Részletfizetési megoldásra van szüksége?
Van rá megoldás, akár Önerő nélkül is!!!

Kérjen visszahívást és az     felveszi Önnel a kapcsolatot 15 percen belül!