Mitsubishi MSZ/MUZ-LN35VGB 3,5 kW oldalfali inverteres klíma – tükrös fekete

10 év garancia!

939.300 Ft

LUXURY DIAMOND OLDALFALI KLÍMA

 • A+++
 • 19 dBa zajszint (szerintünk a létező legcsendesebb gép)
 • 10.5 SEER érték!
 • Kiemelkedő fűtőteljesítmény
 • Plasma Quad Plus légtisztító szűrőrendszer
 • Speciális bevonattal ellátott hőcserélő, ventilátor és légterelők
 • I-See 3D jelenlét és hőmérséklet érzékelő
 • Gyárilag beépített WiFi,MELCloud
 • Színben azonos távirányító
 • Opcionális Hyper heating
 • kültéri Temperálás 10 Celsius fokon
 • Double Vane 3D légterelés egyidőben
 • R32 es hűtőközeg
 • Dual Barrier bevonat
 • Multi kompatibilitás

Főbb jellemzői:

Háromdimenziós I-see érzékelő a helyiségben tartózkodók felismerésére. Plasma Quad Plus szűrő. Hyper Heating technológiával készült kültéri egység, R32 hűtőközeg. Ez a modell négy különböző színben áll rendelkezésre, a megfelelő távvezérlőkkel együtt Nemes felülettel, hajszálcsíkos megjelenéssel

A Mitsubishi Luxury Diamond készülékében a tudás igényes eleganciával párosul.

A prémium kategóriás berendezés sokkal többet tud, mint azt gondolnánk. A beltéri egységen található I-See érzékelő gyakorlatilag olyan mint egy hőkamera ami folyamatosan pásztázza a helységet és visszajelzést küld a berendezésnek. Így más klímákkal szemben a Mitsubishi Luxury nem kizárólag a beszívott levegő hőmérséklete alapján szabályozza a hűtést/fűtést hanem a valós hőmérséklet alapján.

A készülék hőcserélője, ventilátora és légterelői speciális bevonattal vannak ellátva ami meggátolja a szennyeződések letapadását.

Plasma Quad Plus szűrője gyakorlatilag légtisztítóként működik: semlegesíti a vírusokat, baktériumokat.

A MELCloud segítségével nem csak irányítani tudjuk a készüléket, az visszajelzést is küld telefonunkra.

A Mitsubishi klímaberendezései gondoskodnak a nagyobb kényelemről és komfortról a lakásban. A kombinált hűtő- és fűtőfunkcióval ez nem csak nyáron elérhető. A forró napokon az M-sorozatú klímaberendezések kellemes hűvöst kölcsönöznek a helyiségnek. A tavaszi és őszi átmeneti hónapokban ezekkel a berendezésekkel fűteni is lehet, valamint energia és költség takarítható meg, mivel az M-sorozatú klímaberendezések nagyon energiahatékonyak. Az elegáns beltéri egységek alig hallhatóan működnek, megszűrik a helyiség levegőjét és olyan kényelmi funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a huzatot és ideális hőkomfortot biztosítanak. Az M-sorozattal kívánság szerint tökéletesen klimatizálhatja az egyes helyiségeket, a hálószobát vagy akár a teljes házat.

A Diamond fali készülék nem csak rendkívüli kialakításával tűnik fel. Számos innovatív funkciót is egyesít. A Diamond fali készülék például két, egymástól függetlenül működő kimeneti lamellával is rendelkezik. Ezáltal a levegőáram két különböző irányba is terelhető, így a beltéri levegő különösen kényelmesen hűthető, ill. melegíthető. A kifúvási irány kellemes beállításához a háromdimenziós i-see érzékelő felismeri a helyiségben tartózkodókat, valamint azok helyzetét, és hozzájuk igazítja a klimatizálást.

Személyes jellemzők
Legyen szó nyilvános vagy magáncélú felhasználási területről – a kiváló minőségű anyagok és a személyes, egyedi jellemzők egyre fontosabb szerepet játszanak a modern helyiségkialakításban. A Diamond fali készülék négy színválatozatával igényes kialakítású belső terek is megvalósíthatók anélkül, hogy le kellene mondani az igazán hatékony és kényelmes klimatizálásról. A ház felületének különleges lakkozása nagy színmélységet és nemes csillogást kölcsönöz a Diamond fali készüléknek.

A belső értékek is egyeznek
A Plasma Quad Plus levegőtisztító rendszer és a nagy teljesítményű plazmatechnológia a mikroszkopikus méretű részecskéket is kiszűri a levegőből. A szabadalmaztatott Mitsubishi Electric bevonat már a szűrőn megelőzi a por és szennyező részecskék megtapadását. A Plasma Quad szűrő úgy működik, mint egy elektromos függöny, amely kisülés révén ártalmatlanítja a baktériumokat és vírusokat. A baktériumok, vírusok, allergének és por mellett a Plasma Quad Plus szűrő nagyon hatékonyan távolítja el a penészgombákat és a mikrorészecskéket.

Színben hozzáillő távvezérlők
A Diamond fali készülék sok kényelmi funkciója egyszerűen vezérelhető a Diamond távvezérlővel. A háttérvilágítású, nagy kijelzőn minden információ jól olvasható. A legfontosabb funkciókhoz feliratozott gombok tartoznak. Egy szempillantás alatt beállítható a kívánt hőmérséklet, a levegőáram erőssége és kifúvási iránya, az időzítő, valamint más automatikus funkció. A Diamond távvezérlőket az adott fali készüléknek megfelelő színben szállítjuk.

További információk

Árkategória

300.000 Ft felett

Energiaosztály

Fűtőteljesítmény

Helyiség méret

Hűtőteljesítmény

Klíma felhasználási terület

Légkondicionáló színe

Részletfizetési megoldásra van szüksége?
Van rá megoldás, akár Önerő nélkül is!!!

Kérjen visszahívást és az     felveszi Önnel a kapcsolatot 15 percen belül!